3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Diverse odds og veddemål

Som en sportsbetting megler som er kjent over hele verden, lar ASIANCONNECT deg gamble på mange sportsarrangementer. Du må ikke glemme at operatøren ble opprinnelig stiftet for å levere sine tjenester til asiatiske kunder og du finner mange turneringer og hendelser fra den verdensdelen. Du kommer også til å merke at denne megleren er kongen på asiatisk handikapp veddemål. Er du interssert, bør du bli bedre kjent med det!

I tillegg til det slags veddemål finner du alle de klassiske europeiske veddemålene på plattformen (riktig resultat, pauseresultat, kombinasjonsveddemål, osv.). Denne sportsbetting megleren tilbyr markedets beste odds.

Logo Asian Connect

Den sikre innsatsen

Minste innskudd: €100
€200
20% av ditt første innskudd

Gir deg muligheten til å vedde på Pinnacle og Sbobet.
Bonusene blir lagt til av disse bookmakerne, men du må ha en Skrill eller Neteller konto for å unngå gebyr (ellers blir det bankoverføring).

Grensesnitt og grafikk

Sportsbetting plattformen til ASIANCONNECT som heter ASIANODDS er intuitive og ergonomisk. Etter at du har logget på har du tilgang til mange typer odds, hendelser og veddemål fra et enkelt grensesnitt. ‘Beste odds’ seksjonen lar brukere benytte de beste oddsene på øyeblikket med bookmakerens partnere. Generelt sagt er opplevelsen på ASIANODDS veldig positiv.

Tilbud og kampanjer

Når det gjelder bonuser er det vanskelig for denne asiatiske megleren å bli mer populær i Europa og USA. Det er en første innskuddsbonus av 20% på alle beløp opp til €100.Det er også en cash-back bonus som er veldig rimelig og lar deg tjene progressiv inntekt fra din investering.

Hvilken utenlandsk bookmaker skal du bruke?

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere