3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Med en gang jeg gikk inn på nettsiden, ble jeg positivt overrasket over dens tilgjengelighet. Plattformen er godt designet og grensesnittet er veldig brukervennlig. Det skal merkes at alle utvalg blir vist ganske klart på nettsiden. Det er ingen behov for å bruke masse tid på å søke på det du leter etter.

En ulempe er at hele nettsiden er kun presentert på engelsk. Personlig sagt var ikke det et problem, fordi jeg bruker ganske bra oversettelsesprogramvare. Uansett er dette et punkt som må nevnes fordi det kan bli problematisk for norske spillere som ikke har en bra forståelse av det engelske språket. Nettsidens utviklere må kanskje vurdere å gjøre det om til et flerspråklig nettsted slik at flere spillere, uansett deres nasjonalitet, kan bli medlemmer.

Nok et punkt som bør nevnes er verdien til tjenester som Mollybet og 9WICKETS som jeg har testet. Disse verktøyene gjør det veldig lett for spillere å satse på et stort utvalg av sportsmarkeder og lar deg maksimere mulige gevinster.

Logo Asian Connect

Den mest tilgjengelige megleren

Minste innskudd: €100
Ingen bonus
-

Tillater å satse på Pinnacle, Sbobet, Betfair, SingBet, Maxbet, Matchbook og 9Wickets.
Dette tilbudet er uten tvil den mest komplette og brukervennlige plattformen for å få tilgang til de beste asiatiske bookmakere fra hvor som helst. Kirsebær på kaken, du får tilgang til Molybet-plattformen og vil være i stand til å satse i beste fall underlig, garantert!

Et stort utvalg av veddemålsmuligheter

BetInAsias veddemålsutvalg dekker et ganske stort antall sport, inkludert fotball, basketball, tennis og til og med håndball. Blant alle mulige veddemålsmulighetene finner du et bredt utvalg av asiatisk handikapp veddemål. Erfarne spillere blir ikke skremt av BetInAsia, men nybegynnere kan muligens betrakte det som litt utfordrende. Heldigvis gir megleren spillere ganske mange hjelpemidler i form for guides som kan hjelpe nye spillere bli bedre kjente med diverse typer veddemål.

Store odds

Offentlig mening om sportsbetting rangerer asiatiske bookmakeres odds på toppen av listen, særlig når de sammenlignes med tilsvarende selskap fra andre verdensdeler. Det med å legge sammen de største sportsbetting nettsiden i Asia er kun en av tjenestene som BetInAsia tilbyr. De tilbyr også markedets høyeste odds, og det kan jeg bekrefte. Oddsene kan sammenlignes, uten nøling, til alt som finnes på det norske markedet og det er en merkbar positiv forskjell. Mine gevinster var mye større enn de var før.

Bortsett fra det at oddsene er mye bedre er lettheten til denne plattformen som gir deg tilgang til flere bookmakere samtidig noe som tiltrekker mange spillere. Med BetInAsia har du muligheten til å satse flere veddemål samtidig og alltid på markedets beste odds.

En sikker tjeneste

Alle veddemål blir satset på et sikkert miljø. Det er i hvert fall det som jeg har opplevd. Jeg opplevde også at mens denne betting megleren tilbyr ubegrenset veddemålsmuligheter, de beskytter også spillere som vinner mye og ofte.

Uansett er det fremdeles litt plass til forbedring når det gjelder pengetransaksjoner, særlig med uttak. Det er 2% gebyr som legges til hvis du tar ut penger mer enn en gang i måneden. Dette betyr at du får muligheten til å gjøre kun ett gratis uttak i løpet av en 30-dagers periode.

Hvilken utenlandsk bookmaker skal du bruke?

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere