Betalingsmetoder

Neteller

Supersikkert og privat er Neteller blant favorittene til online spillere. Vi må si at denne elommeboken er veldig lett å bruke. Det er mulig å administrere kontoen din på samme måte som en online bankkonto og du kan se på historikk og overføre penger på enkelt vis. Du kan registrere deg helt gratis og selskapet, som befinner seg i Norge, vil gi deg et MasterCard debetkort som blir akseptert stort sett overalt.

UPayCard

Når du satser ekte penger på netsider som ikke er godkjent av den norske staten, aksepterer de ikke alltid betalinger fra Neteller og du må bruke et annet alternativ. UPayCard er en elommebok som du bare må oppdage, hvis du ikke allerede har gjort det. Det tilbyr en klassisk online konto og betalingskort som lett kan lastes med penger.

ecoPayz

Denne løsningen for betalinger er en elommebok med en konto, en app og et MasterCard-lignende betlingskort. Tjenesten og kundestøtten er begge tilgjengelige på norsk og metoden kan brukes på veldig mange sportsbetting nettsider. Jeg har forberedt en anmeldelse av ecoPayz der du kan se at blant fordelene til denne tjenesten er at den koster mye mindre enn andre lignende tjenester.

Skrill

Sammenligbar med Neteller, er Skrill en metode for innskudd og uttak som passer veldig bra til bruk på utenlandske sportsbetting nettsteder. Skrill blir akseptert på over 30 millioner forskjellige steder over hele verden. Skrill lar deg overføre penger inn og ut av kontoen på veldig lett vis og kortet du blir gitt etter at du oppretter en konto kan brukes for å ta ut penger på en minibank!

Mastercard

Som den mest populære metoden for betalinger i Europa, er det blå kortet uunngåelig. En Mastercard debet- eller kredittkort er den mest åpenbare løsningen for pengetransaksjoner. Det kan brukes stort sett overalt, og MasterCard blir akseptert hos de fleste utenlandske sportsbetting nettsidene som ikke er godkjent av den norske staten.

Visa

Det å bruke kredittkort på en sportsbetting nettside kunne ikke vært lettere, takket være Visa. Den betalingsmetoden er velkjent over hele verden og aksepteres stort sett av alle sportsbetting nettsteder. Visa garanterer 100% sikkerhet, anonymitet og troverdighet. Du behøver aldri å bli bekymret!

1

Vi har valgt 1xBET for deg

Du kan fullføre innskudd eller uttak ved bankoverføring, Neteller, Skrill og mange flere.

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Før du kommer til hjertet av saken, sjekk disse lenkene:

Tilbake til hjemmesiden for å bli fri