1

Sats nå

Hvis ikke du vet det ennå, går du glipp av noe!

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Sportsbetting ordliste, spillerens fundament

Vi leser ofte kommentarer fra nybegynnere som ikke skjønner noen ting om sportsbetting. Det tar litt tid å bli vant til det, selvsagt, men hver nye spiller må begynne på bunnen med sportsbetting ordlisten. Gambling samfunnet har sin egen kode og ordforråd og det er viktig å følge med fra begynnelsen.

Forskjellige typer tilgjengelige veddemål

På plattformene til utenlandske bookmakere har du muligheten til å velge fra mange forskjellige veddemål, noen som er veldig originale. Live betting mens kampen pågår, dobbelsjanse veddemål og forsprangs veddemål er bare noen få. Hvordan er det mulig å forstå denne haugen av muligheter ? Ta det med ro, vil skal forklare alt om dette. Vi kommer også til å hjelpe deg til å finne veddemålet som passer best for deg.

Hvilken sport skal du vedde på ?

Fotball, rugby, tennis, badminton, Formel 1, ski – det er mye utvalg når du ser borte fra Norsk Tipping. Det er også mange mesterskap, turneringer og konkurranser som er kun et par klikk unna! åør du satse på en populær sport eller noe mindre kjent? Burde du se etter kamper i lavere divisjoner? Vi har svarene til alle dine spørsmål.

Hvordan skulle du passé på din bankroll når du spiller?

Det kreves rasjonelle handlinger i sportsbetting. De fleste profesjonelle gamblere er som regnskapsførere og hvis de setter en grense for seg, holder de seg til den grensen. Det samme må du også gjøre. Du må passe på saldoen eller bankrollen din på smart vis. Vi forklarer teknikkene som kan brukes.

Hei! Ikke så fort ! Ikke glem å lese følgende:

Tilbake til hjemmesiden for å bli fri