Ta ditt valg

1

1xBET

Lansert i Russland er 1xBET nå internasjonalt. Sportsbetting nettstedet er tilgjengelig på stort sett hvert språk, inkludert norsk. Denne unge bookmakeren vokser eksepsjonelt fort og har tusenvis av spillbutikk i Europa. I det siste har 1xBET gjort norske spillere glade fordi denne bookmakeren som ikke er godkjent av den norske staten er blant få bookmakere som er tilgjengelige i Norge. Takket til 1xBET kan du hjelpe veddemålet ditt med bonuser og odds som er langt over markedets gjennomsnitt.

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

2

Du må prøve denne bookmakeren

Denne nye utfordreren bryter spillet

Logo 22bet

Den stigende stjernen

Minste innskudd: €10
€122
100% av ditt første innskudd

Dette tilbudet blander det beste av internasjonal innsats.
22bet klarer å foreslå høye odds, fulle spillalternativer, full sportsmarked og ulovlig tilbaketrekking for alle spillere.
I tillegg er esport-valget på toppen og kryptokurrency akseptert.

3

MELbet

Jeg har nylig oppdaget en utenlandsk bookmaker, MELbet, som er introdusert som en kopi av 1xbet. Som en spiller som besøker den operatøren regelmessig på grunn av sine bra odds ,var jeg nysjerrig å se om denne andre russiske nettsiden kunne levere en like komplett gambling opplevelse. Etter å ha satset på flere veddemål på Melbet var mitt intrykk veldig positivt. Hvorfor det ? Jeg skal fortelle deg.

Logo MELbet

Alternativ bookmaker

Minste innskudd: €5
€50
100% av ditt første innskudd

En av de beste bookmakerne.
Høye odds, live betting, gratis overføring av live bilder, mange betalingsmetoder og norske spillere er velkommen.
Fantastisk oppfatning.

4

Den mest tilgjengelige og fullstendige megleren

BetInAsia er en sportsbetting meglertjeneste som gir sine brukere tilgang til noen av de mest populære asiatiske bookmakerne som inkluderer Sbobet, Pinnacle Sports, Singbet, Maxbet og til og med BetISN, for å nevne noen få.

Logo Asian Connect

Den mest tilgjengelige megleren

Minste innskudd: €100
Ingen bonus
-

Tillater å satse på Pinnacle, Sbobet, Betfair, SingBet, Maxbet, Matchbook og 9Wickets.
Dette tilbudet er uten tvil den mest komplette og brukervennlige plattformen for å få tilgang til de beste asiatiske bookmakere fra hvor som helst. Kirsebær på kaken, du får tilgang til Molybet-plattformen og vil være i stand til å satse i beste fall underlig, garantert!

5

ASIANCONNECT

Denne sportsbetting megleren spesialiserer i å få tilgang til kjente bookmakere, de aksepterer norske spillere og innskuddsbeløpene kan være lave. ASIANCONNECT samarbeider med de beste bookmakerne (Pinnacle Sport, Sbobet, Matchbook, Otobet) og tjenesten er den mest ønsket i bransjen. Takket til ASIANCONNECT kan du lett opprette en konto på en utenlandsk bookmakers nettside og i tillegg kan du kan du gange inntekten din med to eller tre!

Logo Asian Connect

Den sikre innsatsen

Minste innskudd: €100
€200
20% av ditt første innskudd

Gir deg muligheten til å vedde på Pinnacle og Sbobet.
Bonusene blir lagt til av disse bookmakerne, men du må ha en Skrill eller Neteller konto for å unngå gebyr (ellers blir det bankoverføring).

6

Premium Tradings

Premium Trading ser en sports betting megler selskap som lar deg administrere kontoene dine på en presis måte. Tjenesten passer best for storspillere (minste innskuddsbeløp som er tillat er €200). Premium Tradings tilbyr den mest komplette sportsbetting megler tjenesten hos bookmakere (Pinnacle, Singbet, Maxbet) og på betting exchange (Betdaq, Betfair, Matchbook) og de fleste tilgjengelige veddemålene har ingen grenser. Skype Betting, personlige assistanse og alt du trenger er tilgjengelig, men det er egentlig et sted for storspillere.

7

BET-IBC

Megleren BET-IBC er et seriøst selskap som tillater norske gamblere til å spille hos populære bookmakere som Betfair, MaxBet og BETISN. Disse sportsbetting nettstedene aksepterer ikke alle spillere og det er ofte kun mulig å bruke dem ved invitasjon. BET-IBC er en autorisert partner til Betfair, MaxBet og BETISN, og det gir deg den unike muligheten til å opprette kontoer hos dem. Du bør nevnes at denne kjente internasjonale sportsbetting megleren tar sin andel fra spillernes gevinster for å tilby tjenesten. Fordelene til å vedde hos BET-IBC er at alle kan spille og det er ingen innsatsgrenser!

Før du velger din utenlandske bookmaker, bør du lese følgende:

Tilbake til hjemmesiden for å bli fri