3.8/5 i følge 10 stemmegivning

De er bra for spillere:

1

Lisensiert i Curacao: 1xBet

Rangert på samme nivå som Pinnacle og aksepterer norske spillere

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

2

Sportsbetting megler

Spill på Pinnacle, Betfair, MaxBet og mer med en konto

Logo Asian Connect

Den mest tilgjengelige megleren

Minste innskudd: €100
Ingen bonus
-

Tillater å satse på Pinnacle, Sbobet, Betfair, SingBet, Maxbet, Matchbook og 9Wickets.
Dette tilbudet er uten tvil den mest komplette og brukervennlige plattformen for å få tilgang til de beste asiatiske bookmakere fra hvor som helst. Kirsebær på kaken, du får tilgang til Molybet-plattformen og vil være i stand til å satse i beste fall underlig, garantert!

Norsk Tipping Wasted

Hvorfor burde du vedde i utlandet?

Du bør spille av økonomiske grunner, selvfølgelig ! Når du ser odds på Norsk Tipping ser du at det er enkelt sagt umulig å tjene penger. Oddsene deres er veldig lave i forhold til mange andre operatører i sportsbetting industrien. Hvis du begrenser deg til Norsk Tipping, som er den eneste bookmakeren godkjent av den norske staten, kommer du aldri til å oppleve gambling suksess. De har tilbud og fordeler som er ingenting i forhold til de du finner på utenlandske bookmakeres nettsider.

Ved å spille utenfor Norges grenser er det ingen risiko

Det er stort sett sånt. Ved å spille på en bookmakers .com nettside er det ingen regler eller lover som brytes. Alle nettsider som slutter med .com er egentlig ikke ulovlig i Norge ; det er bare ulovlig for brukere som bor i Norge å spille på dem. En spiller som bor i Norge men som også har en adresse i et annet land har ingenting å frykte. I tillegg, hvis du bruker en sportsbetting megler er trygg og sikkert spill helt garantert. Det beste er å finne en bookmaker som ikke er interessert i lovene til hvert land og aksepterer alle spillere.

Velkomstbonuser og mye bedre odds

Vi har etablert at hvis du spiller på en utenlandsk bookmakers nettside, får du velkomstbonuser og interessante kampanjer som kan benyttes. Oddsene er også mye bedre som betyr at du tjener mer penger. Du finner også et bedre utvalg av sport og flere veddemålsmuligheter tilknyttet hvert arrangement, og det er veldig interessant.

Videre lesing:

Tilbake til forrige side