3.8/5 i følge 10 stemmegivning
1

Vedde hos 1XBET

Det er flere midler som kan brukes for innskudd og uttak

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Tenk langsiktig, ikke kortsiktig

Du må tenke langsiktig hvis du vil komme i overskudd. Hvis ikke du er heldig kan det å ta sjansjer øke risikoen av å tape penger og bli blakk. Før du finner gullgruven er det fullt mulig at du taper en del. Hvis du tenker langsiktig og forstår at små gevinster uten stor risiko er bedre, kan du tjene mye penger til slutt. Alt må tenkes på seriøst og du må ikke bli fristet til å bruke store beløp.

Gi veddemålene dine en konfidensindeks

For å hjelpe deg velge hva slags veddemål du skal satse på, kan du bruke metoden mange gamblere bruker : en konfidensindeks. Dette kan være et tall, en brøkdel eller prosent, men det er ikke det som er viktigst. Det viktigste er at du har tillit i veddemålet. Tror du det kan vinne store penger for deg ? Eller synes du at seiersmuligheten er liten ? Etter det du mener og føle kan du velge hvor mye du vil satse på det. Husk at ingen gambler bør satse mer enn 5% av sin bankroll på en kamp.

Beregn veddemålet ved bruk av konfidensindeksen

For å gjøre det enklere å bestemme nøyaktig hvor mye penger du skal satse, kan vi beregne ved bruk av denne ligningen : beløp x konfidensindeks / 100.
La oss si at du vil vedde på en kamp mellom PSG og FC Barcelona. Du gir Parislaget en 70% vinnesjans og har en bankroll av €1.000. Hvis du spiller 5% av dette, kan du vedde €50 på denne kampen. 50 x 70 / 100 gir 35. Derfor bør du satse €35 på denne kampen!

Andre ressurser som kan hjelpe deg til å vinne på bookmakeres nettsider:

Vårt utvalg av utenlandske bookmakere