3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Bookmakere som er trygge å bruke:

1

Lett og komplett

Nettsiden er oversatt til norsk og har også norsk kundestøtte.

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

2

Den tryggeste megleren

Spill på Pinnacle, Betfair, MaxBet og mer med en konto

Logo Asian Connect

Den mest tilgjengelige megleren

Minste innskudd: €100
Ingen bonus
-

Tillater å satse på Pinnacle, Sbobet, Betfair, SingBet, Maxbet, Matchbook og 9Wickets.
Dette tilbudet er uten tvil den mest komplette og brukervennlige plattformen for å få tilgang til de beste asiatiske bookmakere fra hvor som helst. Kirsebær på kaken, du får tilgang til Molybet-plattformen og vil være i stand til å satse i beste fall underlig, garantert!

Norsk Tipping Wasted

Respekter bookmakerens vilkår

For det første, hvis du vil vedde på sport uten problemer, må du følge reglene og vilkårene til bookmakeren. Det viktigste av disse er hvor du spiller fra, eller for å være mer nøyaktig, hvor du er koblet til nettet. Hvis du er i Norge blir det nødvendig å sjekke deres regler som gjelder spillere fra et landet.

De fleste bookmakere aksepterer norske spiller uten videre spørsmål hvis de ikke bor i Norge. Den beste måten å kunne spille på utenlandske bookmakere er å bo i et land som har godkjent noen bookmakeres nettsider, men det kan føre til lave bonuser og begrenset sport som kan satses på og begrenset veddemålsmuligheter.

Bruk en VPN og en annen adresse

Noen gambler bruker en velkjent måte for å gamble online. De bruker en VPN som skjuler IP adressen. Ved å bruke en VPN er det umulig for bookmakeren å se om spilleren er i Norge, Grønland eller Zimbabwe. Det er også noen spillere som gjør noe som etter loven er i hvert fall litt tåkete – de bruker en adresse i utlandet. Hvis du gjør dette selv er det deg som tar risikoen og vi anbefaler ikke dette fordi bookmakerens verifiseringsprosess vil kreve at du beviser hvor du bor ved å sende dem en kopi av en regning. Hvis ikke du kan bevise din identitet eller hvor du bor kan du ikke ta penger ut fra spillekontoen din. Les andre spilleres anmeldelser på denne nettsiden og bestem selv.

Forstå loven

Siste punkt: det er veldig viktig at du forstår loven som gjelder gambling i landet du bor i. Er du norsk ? Loven forbyr ikke spill og gambling på nettsteder som opererer utenfor Norge hvis de er akkreditert.

Er du klar for å spille på utenlandske nettsider som kan hjelpe deg til å tjene mye penger?

Tilbake til forrige side