Sportsbetting ordliste

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

I vår guide hjelper vi deg til å forstå og takle handlingen av å vedde på sport. Hva kunne blitt mer logisk enn en sportsbetting ordliste ? Online sportsbetting verden har sitt eget språk og sin egen sjargong. På denne siden forklarer vi ord som du finner ofte hos en godkjent bookmakers nettside utenfor Norsk Tipping.

Akkumulator (Accumulator):
ved å velge flere hendelser og sette dem sammen får du en akkumuator. For å tjene mest mulig må du dekke all prognostikk.
Veddemål (Bet):
på engelsk heter det ‘bet’ og det er egentlig handlingen av å gamble eller satse på noe.
Betting Exchange:
dette er et system som fungerer som børsen og tillater deg til å satse ikke mot en bookmaker, men mot andre spillere.
Odds:
et numerisk beløp som lar deg beregne sannsynligheten av et utfall. Odds kan bli presentert som + eller -, som brøkdeler eller som desimaltall.
Dobbel (Double):
en dobbel lar deg kombinere to hendelser for å skape et veddemål. For å vinne må begge være riktige.
Goliat (Goliath):
dette er et veddemål laget av 247 mindre veddemål (28 dobler, 56 tripler, 70 firlinger, 56x5 hendelser, 28x6 hendelser, 8x7 hendelser, og en akkumulator). To eller flere av dine valg må være riktige for å vinne noe.
Forsprang (Handicap):
ved å gi forsprang til motstanderlaget får du mye bedre odds hvis du skal satse på favoritten i en kamp. Mål før pause og hvilken spiller scorer et mål er andre morsomme veddemål som kan ofte kombineres med forspranget, eller handikapp som det også kalles.
Veddemål (Live Bet):
dette er en type veddemål som lar deg satse mens kampen pågår. Oddsene forandrer seg hele tiden i løpet av kampen og det kan gi bedre valuta for pengene.
Over/Under :
dette har med antall scorede mål i en kamp å gjøre.
Surebet:
dette er et sikkert veddemål der du vinner uansett utfallet. Du bruker følgende formelen for å beregne en Surebet : (1/beste odds på seier til lag A) + (1/odds på uavgjort) + (1/odds på seier til lag B).
Triplel (Triple):
en trippel er som navnet tilsier, det er et veddemål med tre valg fra forskjellige hendelser. Alle tre av valgene dine må være riktige for å vinne.
Yankee:
dette veddemålet er veldig populært i USA. En Yankee er 11 veddemål fra fire forskjellige valg og kombinerer seks dobler, fire tripler og en akkumulator.accumulators with defined number of flaps).

1

Den beste utenlandske bookmakeren

1xBET aksepterer spillere med en norsk adresse

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Lær grunnleggende punktene til sportsbetting for å sikre gevinster:

Tilbake til guiden om utenlandsk sportsbetting