Forskjellige typer veddemål

3.8/5 i følge 10 stemmegivning
Enkelt veddemål
Detter er kjent i utlandet som et 1X2 veddemål, men norske spillere kjenner det bedre som HUB. Et enkelt veddemål er en klassiker og du velger utfallet til en kamp fra hjemmeseier, uavgjort eller borteseier.
Live veddemål
Dette har blitt mer populært i det siste og en live bet eller live veddemål tillater spilleren å satse på direktesendte kamper som allerede er i gang. Oddsene forandrer seg under kampen og lar spilleren justere sin vurdering av utfallet.
Dobbelsjanse veddemål
Et dobbelsjanse veddemål lar deg velge to forskjellige utfall fra samme kamp. Du kan velge hjemmeseier og uavgjort ; borteseier og uavgjort ; aller hjemmeseier og borteseier som kombinasjoner.
Over/Under veddemål
Dette veddemålet lar deg tippe antall mål eller poeng som scores i løpet av en kamp. Når det gjelder fotball er vanlige veddemål på +/- 1,5 mål, +/- 2,5 mål eller +/- 3,5 mål.
Forsprangsveddemål
For å gjøre det litt mer interessant kan en spiller gi et av lagene i et kamp et forsprang. Du kan gi forsprang (+1 mål til et av lagene) eller fjerner det (-1 mål til et av lagene) for å gi forandret odds i en kamp.
Asiatisk forsprang
Med asiatisk forsprang (Asian handicap) er veddemålet nesten det samme som med vanlige forsprangsveddemål. Forskjellen er at mål kan beregnes i fjerdedeler her. Negativt forsprang er skrevet som : -0,25, -0,50 eller -0,75, og et positivt forsprang sånn : +0;25, +0,50 eller +0,75.

1

Vårt utvalg av utenlandske bookmakere

Tillater alle veddemålstyper

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Vent! Opplæringen din er ikke fullført ennå:

Vårt utvalg av utenlandske bookmakere