3.8/5 i følge 10 stemmegivning
1

Den beste utenlandske bookmakeren

Tilbyr et bredt utvalg av sportsveddemål

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Norsk Tipping Wasted

Utvikling av sportskultur

Fotball, tennis, rugby, basketball og Formel 1 er sportene som det veddes mest på over hele verden. Er det anbefalt å vedde på sånne sport ? Ja, absolutt, særlig siden utenlandske bookmakere tilbyr mye bedre odds på disse hendelsene enn du får andre steder.

Å ha riktig kunnskap når det gjelder sporten du velger og være en fan er to veldig viktige deler. Hvis ikke du gjør det allerede, må du begynne å analysere sporten som en absolutt proff. Følg nøye med resultater, historikk og statistikker til lag og formen til spillere eller deltagere i tillegg til å lete etter trender som skjer. Det er utenkelig å satse på en sport når du ikke har kunnskapet.

Sportsbetting er et vitenskap

Du må forstå at ikke alle veddemål er like tilfeldige som de ser ut. Mange tror at sportsbetting er kun sjansespill, men profesjonelle spillere kan tjene et godt levebrød fordi de er rasjonelle og behandler sportsbetting som et vitenskap og ikke en hobby. De bruker verktøy som alle kan bruke som sportsblad og nettsider, de sammenligner odds på diverse steder og de bruker statistiske verktøy.

Bryt mytene og slutt med overtro

Teknisk sett er det ingen sport som gir mer overskudd enn andre, men det er velkjent at å spå resultatet til en fotballkamp, et skiskyting løp eller sykkelløp er veldig vanskelig. Fordi dette ikke er lett å forutse, gi bookmakere ganske høye odds i noen tilfeller. Nå er det din tur til å spille!

Etter at du har valgt sporten din, spør deg selv følgende:

Vårt utvalg av utenlandske bookmakere