3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Diverse odds og veddemål

Fordi de samarbeider med bookmakere som SBOBET, Pinnacle, Matchbook, Betfair og MAXBET, kan denne megleren tilby et bredt utvalg av sport, odds og veddemål. De fleste tradisjonelle og uvanlige sportstyper er bare et klikk unna og du kan benytte fordelen av uslåelig odds! Du kan vedde på akkumulator, live betting, over/under veddemål – alt er her for din nytelse!

Grensesnitt og grafikk

Nettsiden er tilgjengelig på over 30 forskjellige språk, Pådenne sportsbetting nettsiden kommer du til å føle deg veldig bra. Det er lett å opprette en konto og vedde hos din utvalgte bookmaker fra hjemmesiden og det er flere faner som informerer deg om VIP-medlemskap, innskudd og uttak og andre egenskaper.

Tilbud og kampanjer

Lisensiert av Montenegros E-Gaming Commission, lar BET-IBC deg nyte de beste bonusene i samarbeidet med partnerne sine. For å kunne kombinere forskjellige bonuser fra ett grensesnitt er muligens drømmen til enhver gambler, er det ikke det ? I tillegg er bonustilbudene ikke begrenset til innskudd. Det er et komplett utvalg av tilbud som er plassert til din disposisjon hos BET-IBC!

Det finnes andre bookmakere og meglere som fortjener din oppmerksomhet:

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere