3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Premium Tradings: tilgjengelige tjenester

Premium Trading ser drevet av profesjonelle meglere som har mange års erfaring på sportsbetting markedet. Teamet er tilgjengelig for gambling-syndikater og private gamblere 24 timer i døgnet, 7 dager i uken via Skype der spillere kan vedde uten grenser. For å vedde hos Premium Tradings er du nødt til å kontakte dem via Skype og oppgi ditt ønsket veddemål, odds og innsatsbeløp. Da skal teamet fikse alt for deg ved å sates et eller flere veddemål og de skal holde deg oppdatert gjennom hele prosessen. På denne måten er sportsbetting megler tjenesten et veldig klokt valg.

Denne megleren gir deg muligheten til å bruke andre tjenester som inkluderer tilgang til noen av de beste asiatiske bookmakerne, som CitiBet, BetDag,FooBet, BetFair, BetISN, 1Bet, 18Bet, BabiBet, osv. Andre tilgjengelige tjenester hos Premium Tradings er:

Kampanjer og transaksjoner

Premium Trading ser ikke gjerrig mot spillerne sine og de tilbyr mange kampanjer på plattformen sin. Jeg oppdaget en ”R-a-F program” (verv en venn) som gir spillere som inviterer vennene sine 0,1% av deres gevinster i første månedens spill. Jeg setter også pris på fordelene som blir gitt til lojale spillere. For eksempel, Premium Cashback, som gir en del penger som er tjent av megleren tilbake til spillere som satser mye.

Når det gjelder pengetransaksjonerer er det mange lette måter som kan brukes. For både innskudd og uttak kan spillere velge fra blant annet Skrill, TustPay, Bitcoin, Neteller, Sofort Banking og EcoPayz.

Min objective mening

Jeg satte pris på opplevelsen fra Premium Tradings, men over tid og spesielt gebyrene som ble belastet av operatøren, dro jeg til konkurrenter. Spesielt siden antallet foreslåtte partnere gikk ned over tid og konkurrentene gjør det bedre, med tanke på tilbud og kostnader.
Jeg anbefaler ikke denne sportsbettingmegleren, snar i stedet til andre som BetInAsia for eksempel.

Logo Asian Connect

Den mest tilgjengelige megleren

Minste innskudd: €100
Ingen bonus
-

Tillater å satse på Pinnacle, Sbobet, Betfair, SingBet, Maxbet, Matchbook og 9Wickets.
Dette tilbudet er uten tvil den mest komplette og brukervennlige plattformen for å få tilgang til de beste asiatiske bookmakere fra hvor som helst. Kirsebær på kaken, du får tilgang til Molybet-plattformen og vil være i stand til å satse i beste fall underlig, garantert!

På hvilken utenlandsspill nettside vil du spille?

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere