Neteller anmeldelse

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Operasjoner

Flere millioner mennesker bruker Neteller hver dag. De bruker det for å overføre penger på nettet på anonymt og sikkert vis. Overføring mellom to Neteller kontoer skjer umiddelbart og det er veldig lett å gjøre. Alt du trenger er brukernavnet og passordet og du kan fullføre transaksjonen med et par klikker.

I tillegg til å kunne overføre penger i sanntid, kan Neteller brukes for å sette penger inn på din spillekonto på mange gambling nettsteder. Mange bookmakere, bortsett fra Norsk Tipping, som ikke er godkjent i Norge aksepterer Neteller. Det er fler metoder som Neteller kan bruke for å overføre penger. Den mest populære er bankoverføring, men de kan også sende en sjekk til deg i posten.

NETELLER

Produktene som Neteller tilbyr

Blant de forskjellige produktene som Neteller tilbyr, finner du en elektronisk lommebok og et MasterCard-lignende debetkort som heter Net+. Disse to produktene er helt gratis.

Elommeboken:

Når du registrerer deg hos Neteller kan du bruke deres elektronisk lommebok (elommebok), som er en slags bankkonto der du kan tryft overfåøre penger fra varer eller tjenester eller til en annan Neteller kunde. Du kan overføre penger inn til Neteller kontoen din ved flere måter.

MasterCard kortet, Net+

Ekstremt brukbart, er dette kortet tilknyttet Neteller kontoen din. Kortet kan brukes nesten overalt til å betale for varer eller tjenester og kan også brukes for å ta ut kontanter på en minibank. Gamblere er takknemlige til Neteller for Net+ kortet fordi de kan ta ut gevinstene sine på diskre måte uten å måtte betale skatt på dem.

1

For å vedde I utlandet: 1xBet

Du kan registrere uten å ljuge om adressen din, og de tilbyr blant de største oddsene på markedet.

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Det finnes andre betalingmetoder som du kan kanskje nyte:

Tilbake til betalingsløsninger for spill