Skrill anmeldelse

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Operasjoner

Registrering på Skrill tar ikke noe mer enn fem minutter. Som med Neteller må du sende Skrills kundeservice en kopi av din legitimasjon etter at du har fylt ut alle opplysningene dine på nettsiden. Etter godkjennelse skal bankkontoen din bli tilknyttet din Skrill konto selv om det er en viktig forskjell mellom de to.

I motsetning til andre betalingsmetoder er Skrill helt hemmelig. Når du betaler penger til en bookmaker eller kjøper noe online, oppgir ikke Skrill din identitet til personen som du betaler pengene til. Skrill også tilbyr deg komplette tjenester som lar deg betale med flekisbilitet.

SKRILL

Produktene som Skrill tilbyr

Blant flere tjenester tilbudt av Skrill finner du kontoadminstrerings grensesnittet som de presenterer og et Skrill debetkort.

Elektronisk lommebok:

Skrill lar deg betale og overføre penger med frihet fra et intuitivt og ergonomisk grensesnitt. Kontoen fungerer som en bankkonto, det er ingen stor forskjell. Du kan administrere transaksjoner, sjekke historikk, forandre på innstillinger, osv.

MasterCard Skrill kortet

Den største fordelen til Skrill er deres fysiske debetkort som er støttet av MasterCard teknologi. Hvis saldoen din er stor nok kan du bruke dette kortet og PIN-koden din til å ta ut penger fra enhver minibank som vises MasterCard logoen. Debetkortet kan også brukes i de fleste butikker!

1

1xBET: utenlandske bookmakeren som aksepterer norske spillere

Lar deg fullføre innskudd og uttak med Skrill (tidligere Moneybookers)

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Hva? En Skrill konto appellerer ikke til deg?

Tilbake til betalingsløsninger for spill