Alt om ecoPayz elommebok

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Dette er en oppsummering av forskjellige aspekter til kontoen jeg kommer til å forklare om.

  1. Opprette en konto
  2. Har nordmenn tilgang til EcoPayz?
  3. Hvordan setter man inn penger på en gambling nettside?
  4. Hvordan tar man penger ut fra sin spillekonto?
  5. Hvordan tar man penger ut fra sin EcoPayz konto?
  6. Fordelene til denne elommeboken
  7. Konklusjon

Opprette en konto

Å opprette en EcoPayz konto er veldig enkelt. Nettsiden hjelper deg gjennom alle fasene av registrering og du blir bedt om et login navn, en epostadresse, navnet ditt og gateadressen din. Før du kommer i gang blir du spurt om hvilken metode du vil bruke for å legge penger inn på din EcoPayz konto. Du kan velge fra forhåndsbetalt kort, bankkort eller overføring fra din bankkonto. Kontoen din må verifiseres etter det ved å bekrefte epostadressen din og du må taste inn koden du blir tilsendt vis SMS.

For å kunne nyte denne tjenesten fullt er det anbefalt at du bestiller MasterCard kortet som blir tilknyttet kontoen din. Da kan du bruke pengene i mange butikker og online og du kan ta ut penger fra en minibank der det vises MasterCard logo. Kortet er noe som du må be om fra EcoPayz og det blir sendt til din adresse. Du kan også be om et virtuelt kort som aktiveres via epost og SMS.

ecoPayz

Har nordmenn tilgang til EcoPayz?

Denne tjenesten er tilgjengelig i 175 forskjellige land og Norge er et av dem. Tjenesten er ikke begrenset i det hele tatt for norske statsborgere. Du kommer til å ha tilgang til alt som er nevnt her.

Hvordan setter man inn penger på en gambling nettside

Leser du denne siden er det antageligvis fordi du har sett EcoPayz logo på en gambling nettside. Det betyr at du kan overføre penger direkte til bookmakeren ved å oppgi epotadressen som er tilknyttet EcoPayz kontoen din. Hvis bookmakeren aksepterer ikke denne betalingsmetoden er det ingen problem, fordi du kan bruke MasterCard kortet istedenfor, akkurat som andre bankkort brukes.

Betalingen til en gambling nettside skjer umiddelbart.

Hvordan tar man penger ut fra sin spillekonto?

Mange spillere kan ikke få gevinstene sine betalt inn til en bankkonto fordi de vil ikke bli blokkert av en operatør, særlig de som holder til i utlandet. Hvis nettsiden har ecoPayz som uttaksmetode, bør du benytte det, særlig fordi kostnadene er lave.

Hvordan tar man penger ut fra sin EcoPayz konto?

Med MasterCard kortet, kan du betale for mathandelen din, fylle bensin eller betale for en ferie, for eksempel. Hvis du vil ta pengene ut fra kontoen kan du overføre dem til bankkontoen din eller ta dem ut i kontanter fra en minibank på gaten.

Fordelene til denne elommeboken

Generelt sagt kan en elektronisk lommebok gjåør administrering av din bankroll lettere ved å ha pengene til gambling et annet sted enn pengene du bruker for daglige saker. Det er helt gratis å bruke kontoen, kortet er billig å bruke og innskudd og uttak hos utenlandske gambling nettsteder er veldig diskre – banksjefen din eller familien din kan ikke se hva du har brukt pengene dine på, som egentlig er kun din sak.

EcoPayz lar deg bruker 47 forskjellige typer valuta og har en DSS (Data Security Standard) som beskytter transaksjoner og dine personlige opplysninger. Alle betalinger skjer umiddelbart og det er mulig å fylle ecoPayz kontoen din fra din vanlige bankkonto, som gjør det veldig enkelt å fullføre innskudd hos en gambling nettside uten å måtte oppgi personlige data til den. Mange andre elommebok tjenester har ikke samme egenskap.

Konklusjon

ecoPayz er en troverdig og komplett elektronisk lommebok tjeneste som tilbyr alle vanlige fordelene til en klassisk elommebok med et ekstra lag av anonymitet. Det er en bra erstatning for gamle tjenester som ikke finnes lenger og dessuten er det mer vanlig nå å se onling gambling nettsteder som aksepterer denne betalingsmetoden.

1

Større odds, umiddelbare innskudd og uttak

Aksepterer EcoPayz for innskudd og uttak

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Liste over de mest brukte betalingsmetodene

Tilbake til betalingsløsninger for spill