Visa anmeldelse

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Operasjoner

Alle kreditt- og debetkortene som har på seg Visa logoen fungerer på samme måten. Sikret med en kode, kan kortet brukes til å kjøpe varer eller tjenester i butikker eller online, som inkluderer hos en utenlandsk bookmakers nettside. Du må selvfølgelig ha penger nok på kontoen eller en kredittgrense for å kunne bruke kortet.

Det bør noteres at du trenger ikke ta Visa-kortet ditt ut fra lommen din hver gang du vil bruke det på en utenlandsk bookmakers nettside. Takket være Verified by Visa systemet kan du bruke en seks-sifret kode på din smarttelefon for å autorisere et kjøp eller en betaling. Tast inn koden og så blir transaksjonen fullført. Den slags teknologi er i bruk mer og mer nå, men det er ike eksklusivt til Visa.

Bruke Visa for å vedde

Fordelene til å bruke et Visa kort er mangfoldige. For det første er det akseptert stort sett overalt over hele verden og det er veldig sannsynlig at bookmakeren du velger også aksepterer det som betalingsmiddel. Dessuten er det veldig lett å bruke et Visa kort hos en bookmaker o galle transaksjoner er 100% sikre.

Majoriteten av online sportsbetting og kasino nettsider aksepterer Visa som betalingsmetode, men du må ikke glemme elektroniske lommebøker som Neteller og Skrill, som er nå veldig sterke konkurrenter til Visa. Utenlandske bookmakere som ikke er godkjent av den norske staten nøler ikke til å si at de foretrekker disse betalingsmetoder og det er ofte bonuser og tilbud som er tilknyttet bruk av elommebøker.

1

Vi anbefaler bookmakeren 1xBET

Innskudd og uttak ved bruk av kredittkort

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Hvis ikke du liker Visa, skal du være obs på at det finnes andre typer tilgjengelige betalingsmetoder:

Tilbake til betalingsløsninger for spill