MasterCard anmeldelse

3.8/5 i følge 10 stemmegivning

Operasjoner

Direkte tilknyttet bankkontoen din, lar MasterCard kreditt- eller debetkortet deg kjøpe varer eller tjenester på lett vis. Per i dag er det veldig få nettsider som ikke aksepterer MasterCard, some r like populåøært som Visa.

Å bruke ditt MasterCard er ekstremt lett på online sportsbetting nettsider. Om du velger en bookmaker eller sportsbetting megler, trenger du å registrere kortet ditt kun en gang. Når du har gjort det blir alle betalingene dine automatiske. Det er fullt mulig at transaksjoner vises ikke i historikken med en gang, selv om betalinger er umiddelbare.

Bruk av MasterCard for å gamble

Det som er praktisk med MasterCard er at denne betalingsmetoden er ganske velkjent. Du kommer til å finne mange bookmakere som aksepterer innskudd og uttak fullført av MasterCard. Det er helt sikkert og transaksjoner blir umiddelbart fullført. Det er nærmest umulig for noen å hakke kortet ditt, særlig hvis bookmakeren bruker 128-biters krypteringsteknologi.

Til tross for alt det er det noen bookmakere som foretrekker at du bruker alternative metoder som Neteller eller Skrill. Ved å bruke disse betalingsmetodene kan spilleren ofte benytte en eksklusiv innskuddsbonus. Nå at elommebøker har blitt populære føler mange tradisjonelle metoder seg truet. Dette gjelder dessverre for MasterCard og.

1

Aksepterer norske spillere: 1xBET

Ja, for bra odds, veddemålsutvalget, antall sportsarrangementer...

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Er MasterCard for mye av en ‘klassiker’ for deg? Gjør ditt valg nedenfor:

Tilbake til betalingsløsninger for spill