3.8/5 i følge 10 stemmegivning

1xBET anmeldelse: ja, for oddsene!

Diverse typer veddemål

1xBETs “sports” seksjon er veldig imponerende. Du finner et bredt utvalg av forskjellige typer sport. Det er klassikere som fotball, tennis, basketball og ishockey, men ikke bare det. Du kan også vedde på dart, poker, bordtennis, MMA og eSports!

Dessuten er oddsene denne bookmakeren tilbyr mye bedre enn du finner på Norsk Tipping eller noen nettsider som er godkjent av den norske staten. I tillegg er det 100% veddemålsforsikring som gir deg full beskyttelse mot et veddemål som taper! Tilgjengelig på enkelt veddemål og akkumulatorer, er det den perfekte måten og beholde hele saldoen din!

Logo 1xbet

Nummer 1 bookmaker

Minste innskudd: €10
€100
100% av ditt første innskudd

Denne russiske operatøren er blant de beste i verden!
Alle opplevelser gir høye karakterer, umiddelbart uttak, høye innsatsgrenser…
Aksepterer spillere med adresse i Norge.
Den norske staten klarer ikke å blokkere denne nettsiden som regelmessig skifter IP adressen :D Etter registrering får du riktige lenker.

Grensesnitt og grafikk

Litt rotete, men grafikkene på 1xBET er veldig fargerike og minner om sportsuniverset : grønn fargen minner veldig om en gressplen. Flere små ikoner er godt plassert på skjermen og faner og menyer lar deg finne det du ser etter ved et par klikk.
Det bør noteres at det er en mobil versjon av nettstedet som også er tilgjengelig. Enklere og renere, tilbyr mobil versjonen en mer brukervennlig opplevelse i forhold til den vanlige nettversjonen.

Kampanjer og tilbud

1xBETs bonuser er eksepsjonelle. For det første har du muligheten til å motta en 100% matchet bonus på ditt første innskudd opp til €100. Det er ikke alt du får hos denne utenlandske bookmakeren. Du mottar et gratis veddemål på bursdagen din og andre bonuser gir deg muligheten til å øke gevinstene dine.

Blant andre bonuser er 1xToto bonusen som belønner riktige prognostikk med poenger, 1xRating bonusen som gir deg karakter basert på prestasjonen din, og Star Jackpot bonusen som samler flere arrangementer og gir deg muligheten til å vinne ekte penger!

Gå videre

Jeg anbefaler deg å registrere deg hos 1xBET, som har en veldig rask og enkel registreringsprosess. Det er sprøtt å tenke at denne nettsiden er egentlig begrenset under norsk lov.
På neste siden beviser jeg til deg at det er mulig å ta ut mer enn €3.000 umiddelbart til en elommebok helt uten problemer: 1xBET aksepterer mange betalingsmetoder og det r mer enn 50 mulig metoder som kan brukes for uttak.

I tillegg til de tidligere bonusene, vet denne bookmakeren hvordan man skal føle sporten levende til spillerne med daglige tilbud eller månedlige, gjentatte hendelser. Mini-mappen alt om bonuser vil lære deg mer.

Til slutt viser jeg deg en rekke spørsmål i FAQ seksjonen (ofte stilte spørsmål) om 1xBET som oppsummerer hovedpunktene til tilbudet.

Hvilken utenlandsk bookmaker burde du bruke?

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere