3.8/5 i følge 10 stemmegivning

En sikker bookmaker som er tilgjengelig for alle

Etter å ha etterforsket litt på nettet, fant jeg ut at Melbet, akkurat som 1xbet, ble etablert i Russland der de også har bookmaker butikker. Deres online virksomhet er en del av deres forsøk å komme inn på andre markeder. De har nå oppnådd det målet ved å presentere en nettside som er oversatt til flere språk og er spillere fra omtrent alle verdens land er velkommen.

Logo MELbet

Alternativ bookmaker

Minste innskudd: €5
€50
100% av ditt første innskudd

En av de beste bookmakerne.
Høye odds, live betting, gratis overføring av live bilder, mange betalingsmetoder og norske spillere er velkommen.
Fantastisk oppfatning.

Operatøren presenterer dermed en fantastisk løsning for gamblere som vil omgå spillebengrensninger som er satt på plass av noen regjeringer. Denne bookmakeren er ikke godkjent av den norske staten, men de har en spillelisens fra Curacao Gaming Commission som viser at det er troverdig og lar spillerne sine ta gevinstene sine ut fra spillekontoene sine.

Veldig bra odds og et stort utvalg

Som mange spillere begynte jeg å spille hos utenlandske bookmakere fordi odds tilbød av norske gambling nettsteder ble verre og verre. Jeg var positivt overrasket av oddsene som Melbet presenterte og de er veldig likt de som tilbys hos 1xbet.Generelt sagt er oddsene hos Melbet blant de høyeste på det internasjonale markedet. Hvis du vil tjene gode penger på dine veddemål blir du ikke skuffet.

Melbets utvalg skuffer ikke heller. Sportsbetting avdelingen og veddemålsutvalget, både de som er mulige før en kamp begynner og de som kan satses på når kampen er i gang, er veldig imponerende. Jeg var målløs da jeg så utvalget av akkumulatorer, enkelte veddemål og system- og kjedeveddemål og mange flere.

Spilleautomater, e-sport og virtuelle spill har hver sin seksjon og gir deg noen hyggelige overraskelser. Hvis du vil ta en pause fra sportsbetting er det ingenting som du kan sammenligne Melbets diverse utvalg med, i hvert fall ikke når alt finnes på samme nettsted.

Raske, varierte og sikre betalingsmetoder

Du har ganske mye frihet når det gjelder innskudd og uttak. Det er trist at PayPal ikke er akseptert, men det er mange andre alternative rhos denne bookmakeren inkludert andre e-lommebøker. Du kan også bruke bankkort, forhåndsbetalte kort, mobil betalingstjenester, eller elektroniske valutaer, og en av disse metodene passer sikkert dine behov.

Best av alt er at både innskudd og uttak er behandlet raskt. Når du legger penger inn på spillekontoen din skjer det umiddelbart. Når det gjelder uttak pleier det å bli behandlet innen et kvarter, men du må vente opp til 7 dager før beløpet er på kortet ditt.

Min ærlige mening om Melbet

Min erfaring har gjort et godt inntrykk på meg. Jeg fan talle fordelene til 1xbet hos Melbet, men det var et mye mer attraktivt og brukervennlig grensesnitt. En velkomstbonus er en del av pakka, men jeg fant spillevilkårene litt restriktive. Andre regelmessige kampanjer lar spillere nyte en hyggelig og lønnsom opplevelse.

Hvor å satse?

Tilbake til de beste utenlandske bookmakere